Blogi

Eilisen illan sää oli sanalla sanoen Upea. Tuumasta toimeen ja tavarat autoon iltasella, suunta kohti Seppälän kylää. Teki mieli maastoon katsomaan tähtiä, uutta kuvauspaikkaa sekä kuun nousua ja ehkäpä myöhemmin repolaisia.

Eilistä blogi tekstin loppua lainatakseni "toivottavasti tästä illasta saa pienen kertomuksen ja pari kuvaa"... hei oikeasti nainen, ole jatkossa varovainen toiveissasi. Pari? Tarkalleen 919 ja kertomus on mallia "novelli". Mennään!

"Kulta! Arvaa mitä! Tilasin sulle illaksi rauhallisen revontulikaaren". Näillä sanoilla armas aviomieheni avasi päivällä puheenvuoronsa. Lopputulos oli niin hirveetä tykitystä täydeltä laidalta ettei mitään järkeä. Tilauksessa luontoäidille taisi esiintyä koodivirhe :D

Tähdenlento

28.02.2022

Hukkasin itseni onnistuneesti 28.2.tähtien matkaan pariksi kiehtovaksi tunniksi ja se todellakin kannatti :)

Kävin katsomassa perjantai-iltana autoillen Laustin vakkari kuvauspaikkaa. Aurausvalli oli korkea ja kova, lapio ei siihen pystynyt, autoa ei saisi parkkeerattua. Mietin hetken vaihtoehtoja joita ei enää ollut ja kilautin lopulta naapurille avunpyyntöni.

Uutinen/ Zeniitti verkkolehti 2/2018 /Pirjo Koski havaitsi eläinratavalon edessä jotakin yllättävää: "Lähdin kuvaamaan eläinratavaloa. Onnistuin, mutta kuvassa on jotain muutakin"

Kun viimein pilvet poistuivat ja päästiin repokytikseen 11.-12. 2, oli meitä vastassa hurjan voimakas mutta stabiili revontulikaari.

Ensin alkuun tuntui, että aikaa iltaan on vaikka kuinka, mutta ilta meni kuitenkin pienimuotoisesti ryntäilyksi. Onneksi olin laittanut päivällä kaiken iltaan liittyvän valmiiksi. Oltiin hieman päivän aikataulussa töiden suhteen jäljessä, mutta kerittiin hyvin pelipaikalle eli suomeksi, - ajettiin jalka suorana naapurikylään Laustille kuvaamaamaan....

22.1.2022 sovimme kaverin kanssa treffit, tarkoitus oli koettaa kopata yhteistä intressiä eli eläinratavaloa. Kauden aloitus olisi tänä iltana lähellä -vaan onnistuisiko se, jäisi nähtäväksi.

13.7.2021 illan ollessa kaunis, tuuleton ja ennenkaikkea selkeä päätin lähteä toteuttamaan ihtiäni eli kuvaamaan. Mielessäni oli muutama erilainen sommittelu. Kellon lyödessä puoltayötä ilmaantuivat ensimmäiset yöpilvivyöt näkyville ja allekirjoittanut starttasi liikkeelle kohti idyllistä Untamalan kylää ihan jäätävällä fiiliksellä.