Blogi

Joulupäivän ilta kutsui joulupöydässä syödyn mätön sulatukseen. Kävimme päivällä lenkin ihan huikeissa maisemissa Rikun kanssa ja siitä se ajatus sitten lähti muotoutumaan iltaa kohden. Nyt tarvittaisiin kirkasta taivasta, kuvaus suunnitelma oli kerrankin valmiina.

Muutama yö sitten eli 16.1.2023 pääsi lähtemään reissuun ja täytyy kyllä sanoa, etten olisi millään uskonut näin jännittäviin tapahtumiin. Kaverina kuvauspaikalla oli utelias ilves, joten...menkäähän lukemaan mitä illan mittaan tapahtui!

llmoja pitelee-sano! Lähiaikoina ei ole tarvinnut liikehtiä just yhtään minnekään, joten ajattelin, että tykkäisitte lukea jonkun vanhan kertomuksen. Lapin jutut ovat olleet tosi tykättyjä, joten käynnistetään aikakone (wroom!) ja palataan erääseen syyskuiseen päivään Utsjoella 10.9.2018. Tervemenoa lukemaan :)

Seuraavana päivänä olisi jälleen botox-pistosten aika uudessakaupungissa, joten ilta sujui rauhallisesti, Kävin kävelyllä (siis liukastelemassa) ja ajattelin saunoa ennen pakollista hikoilutaukoa, mikä pistosten jälkeen aina koittaa.

Illalla 28.12.2022 näytti hetkeksi selkenevää säätä, ja koska maisemat olivat edelleen sanalla sanoen hulppeat, päätin vyöttää kupeeni ja ajaa Pyhärantaan katsomaan, saisinko autoa parkkeerattua lähelle kuvauspaikkaa. Perille päästyä aloitin lapiohommilla, liittymä oli kohtuu ummessa. Heiluttelin lapiota hetken ja ajoin Focuksen parkkiin...

On tullut aika hiljentyä Joulun viettoon...nope. Pikemminkin koittaa pienen kuvaus loman aika. Hyvässä lykyssä joulun aikaan tulee tähtikirkasta keliä, jolloin olisi aikomus käydä kuvaamassa, mutta viime tapahtumien valossa saatetaan myös etsiä loman aikana uutta autoa. Katsotaan, kumpi skenaario toteutuu.

Talven taikaa

18.12.2022

Aloitin tällä viikolla perjantai-illan vieton naapurikylästä Laustilta lapioimalla autolle parkkipaikan. Urakkaa alkaessa oli vielä pilvistä, mutta alkuperäinen sääennuste oli varovaisen positiivinen alkuyön suhteen.

7.12.2022 Windyn pilvikartta näytti illaksi harsopilveä, joka mahdollistaisi ehkäpä Kuun halot. Pakkasin tavarat illansuussa valmiiksi kuvausreissua varten ja lähdin sitten lenkille.

Uudet tuulet

04.12.2022

Viime vuosina on vallinnut syvä epätoivoa lähes kaikilla elämän osa-alueilla, mutta myös pieniä valonpilkahduksia on ollut havaittavissa siellä, täällä ja tuolla, kun on opetellut niitä etsimään. Yksi niistä valopilkuista lopulta kasvoi auringoksi nimeltä "Ursan blogi".

Lähtötilanne 17.11.2022 ei ollut iltaa ajatellen kovin hääppöinen ja pilvistä oli luvattu koko illaksi, mutta ajattelin käydä piruuttani Pyhärannassa juomassa iltakahvit ja samalla hieman kävelemässä jumittavaa si-niveltä auki. Lupasin fysioterapeutille olla nostamatta kameralaukkua ja ottaa muuten illan melko iisisti.

Luo kotisivut ilmaiseksi!