Hankijoogaa!

12.01.2022

Pari päivää sitten ollut aurinkoinen keli oli kuin silkkaa dynamiittia suoneen ja lähipäivien ramasee-masentaa-väsyttää-vitut**a tunnelma ropisi mukavasti ulkoilun aikana askel askeleelta pois. Hangen pinta kimmelsi tuhansina timantteina eri väreissä ympärilläni, tänään kyllä kelpaisi ulkoilla. Singahdin siis pihalle lailla raketin. 

Auratun tien loppuminen ei ollut katastrofi, koska lunta oli vain nilkkaan saakka. Niinpä jatkoin kahlaten matkaani pellolla olevalle kaatuneelle ladolle. Paikoin tuuli oli kinostanut lunta korkeammiksi kareiksi hangen pinnalle. Tunnelma oli niin loistava, että tuli hypeltyä kuin pikkulapsena kinosten yli (ja kinoksiinkin, hii miten kivaa on kun lapsettaa...) ja tuntui, että olisin leijaillut pellolle, niin kevyt oli fiilis.

Oli säyseän kaunis ilma, juuri passeli ulkoiluun ja pintahaloille. Siinä alamäkeen rullatessani mietin, että nyt olisi hienoa, jos näkyisi pintahalo....Jatkoin tyytyväisenä matkaani ja hups, siinä se sitten yhtäkkiä olla pötkötti hangen pinnalla, yksi maailman komeimmista näkemistäni pintahaloista, kuin tilattuna! Kaivoin kännykän povarista ja ikuistin näkymän. Voihan nenä mikä tuuri ja onnenkantamoinen. Halorengas näkyi hangen pinnalla vaihtelevasti kappaleen matkaa ja paras kuva syntyi puoliksi mäen päältä. 

Mahtavaa! Vihdoinkin tämä ilmiö näyttäytyi kuvauksellisessa paikassa! Kaikki viime vuosien bongaukset ovat olleet mallia "sullo auto jonnekin äkkiä parkkiin ja ota nopeasti kuva ja hups, haloa ei ole tai maisema on ahterista ja tukinko minä jälleen kaistan, anteeksi" (tässä kylillä lienevät jo tottuneet tempauksiini)

Tämänpäiväinen retki oli hankijoogaa parhaimmillaan, näillä  fiiliksillä mennään pitkälle. (illalla tulisin retkeilemään vielä suuremmassa seurueessa, mutta se onkin jo toinen tarina. Katsellaan jatkoa tälle superkomealle päivälle sunnuntaina!)

palataan ja pysykää kuulolla :)

TTT
Luo kotisivut ilmaiseksi!