TTT syntyy

22.10.2021

Muksaa v-loppua löösille!

Vapailkaa tai työskennelkää se, miten vaan, mulle käy kaikki suunnitelmat. Itse taidan olla kallellaan töihin päin, mikäli ilmapieleenlaitoksen sääkartta pitää kutinsa niin ulos ei tarvinne hirveesti vaivautua- niinpä on blogistiikan aika ja hyvällä omallatunnolla vielä. Ottakaahan kahvikupposet, nyt mennään! Tai siis mää kirjoitan, lukekaa te. 

Mulla on plänä:  jään hinkkaamaan kuvia kotisivuille-kunnianhimo huutelee jälleen... ja pyhä tarkoitukseni on kehittää kaikki parhaat kuvat sivuilleni öögailtaviksi vielä tämän vuoden puolella. Ja nyt perhana kun mää menin sen tähän kirjoittamaan niin se on pakko toteuttaa...aaaagh. Minä ja suuri suuni :D 

Sen verran on pakko tähän editoida, että joo, kehitän kuvat kunhan löydän ne kaikki ...mulla on neljä ulkoista kovalevyä kuville, että joo, kyllä ne kuvat tulossa ovat. Sopii ainakin toivoa ...Niin ja tietokonetta pitää siivota sitä mukaa, mitä pidemmälle kuvaviidakkoon kahlataan, masiina hidastelee muutoin.  Terveisin nimimerkki pitääkö jo vaipua epätoivon suohon, koska saapas  hörppäsi? 

...

Oli muuten sellainen positiivinen hyperventilaatio-kohtaus lähellä tuossa pari päivää sitten. Vieläkin on aavistuksen epäuskoinen olo, mutta kun käyn kurkkaamassa sivujeni kävijätilastot niin ei se ollutkaan unta, vaan teitä lukijoita on ihan älytön määrä, liki kaksisataa!!! Homma selvisi mulle about näin: 

-aviomies huikkaa sohvalta : sulla näyttäs muuten olevan sellainen parisataa lukijaa

-minä: aijaa, tosi cool, ompa suuri määrä !! (jatkan ajtuksissani imurointia)

Kuluu tovi, kuluu toinen. Imuri mölisee ja ajatus laukkaa. Huomaan kysyväni , mitä "siis kenellä?" Siis parisataa lukijaa, missä? -No sulla ja blogissa. Rouva on hyvä ja katsoo uusimmat tilastot. Onnitteluni! 

 Jestas että mulla on joskus pitkät piuhat ja välillä joku tuntuu seisovan niiden päällä...

Ja niin menin katsomaan ja ihmettelemään käyriä. Siis mitä ihmettä, voi taivahan talikynttilät sentään! Mistä ihmeestä teitä on niin paljon siunaantunut? Blogilla on tosiaan parisataa lukijaa. Tää on ihan hirvittävän iso juttu! Kiitos ja kumarrus ja pokkaus sekä niiaus! (pst. blogi muuten kääntyy pikkuhiljaa englanniksi, tervetuloteksti on jo kokenut käännöksen. jostain syystä "Dyynien tarina" on käännöslistalla ykkösenä, eli sitä odotellessa. Katsotaan, saisiko ulkomailta ongittua muutamaa lukijaa föliin tähän TTT:n sirkukseen)

Sunnuntaina muuten pukkaa uutta vähän pidempää kertomusta tänne TTT: n blogiin, se teksti pitääkin vielä oikolukea. Haha! Nyt blogilla on jo lyhenne, TTT. Komeeta.... Kas kun ei KKK, Voi jumalaare. Sunnuntaina ulos tuleva kertomus on muuten silkkaa horroria, eli mitä "ei niin toivottavaa" voi tapahtua tai keihin "ei niin toivottaviin" - tyyppeihin voi yöllä törmätä?! Seuraa siis kertomus siitä "miksi sudet ovat niin paljon mukavampia maastossa tavattavia kuin ihminen"? :P

Huokaus. Tuomitsin itselleni juuri tuolla vuolaalla puheenvuorolla ihan työviikonlopun. Oikeasti se ei ole huokauksen paikka-tai no, hommia se tietää ja hommat tietää aina huokailuja ja miten sen nyt ottaa ja eipä nyt päästetä hommia kaksimieliseksi -soojah mielikuvat ;) 

Oikeasti tää blogeilu on parasta, mitä voi touhuta. Saa tehdä töitä itselleen. Tykkään myös haalia tarinoita blogiooteille luettaviksi ja blogiootit-sanasta loukkaantujat  sitten viedään nurkan taakse, koska rakkailla lukijoilla on monta nimeä. Sivuillani ei riitä jalansijaa kukkahattu loukkaantujille ;) 

...siksi toiseksi kolmoishermo paukkuu jo pelkästä ulkoilun ajatuksesta tuossa tuulessa ja Hortonia ei kukaan halua ikinä missään tilanteessa herättää eloon. Ja kolmanneksi siellä tuulee niin hemmetisti, että naapurin kissa lensi just ikkunan ohitse niin sopii miettiä onko siellä sopiva ulkoilusää trigeminusta sairastavalle, no ei ole ei :D

Mietin just, että mitä jos tulisi ukkoshäly nyt, jatkaisinko kahvin juontia ja kirjoittamista ja mukavaa oleilua vai painaisinko hermo (mielikuva!) paukkuen tuonne tuuleen? En muuten oikeasti tiedä, nyt jäisi kyllä ehkä lähtemättä. Kohta myrskytyypeistä joku karjaisee takavasemmalta että "Hah! Pike ja missattu ukkonen?! Not going to happen! 

Tämän kertaiseksi kuvaksi valkkasin ruudun viime syksyn eloukkosesta. 

Sillisalaattiterveisin,

TTT

Luo kotisivut ilmaiseksi!