Aina ei suju kuin Stromsössä

30.10.2022

Vein eilen illalla aviomiehen humpalle äijien kanssa ja meinasin matkalla ajaa mäyrän kanssa kolarin. Yllättävää kyllä metsiemme barbababa liikkui ripeästi ja kuudenkympin vauhdista sai tehdä tosissaan jarrus- ja väistöliikkeen. Likellä kävi, ja oli sen kokoinen otus, että autosta olisi melko varmaan hajonnut keulasta jotain jos focus olisi päätynyt pussaaman mäyrää.

Ajoin ystävämme luota kotiin ja siirryin hetkeksi opiskelemaan myrskyjä ja vähän repos komponenttien tulkintaa ja parin tunnin teorian jälkeen pää tursui tietoa joka pitäisi vielä jäsentää, joten löin aivot narikkaan ja siirryin odottamaan repoja, joita ei sitten tahtonut millään tulla. Lopulta taivaanrannassa näkyi vihreä tuhnu, ja se siitä sitten. Uutisointi oli taas vissiin tehnyt tehtävänsä...Lisäksi tuuli niin että tukka lähti ja allekirjoittanut näytti pukeissaan muumiolta. Onneksi oli halloween.

Illan mittaan mietin kaikkia mahdollisia kuvaus paikkoja mikäli revot intoutuisivat humpalle, joissa pääsisi kovaa lounaistuulta karkuun, mutta väisteltyäni alkuillalla ensin mäyrää sekä kymmeniä paksuja tielle pudonneita oksia päätin pysyä pois ratista ja patsastella naapurin pellon kulmassa johon yllättävää kyllä ei tuullut lainkaan!

Mikäli joku kysyy, että mitäs teit halloweenina niin vastaus on lajia a) alkuun istuin pimeässä yksin hiljaa katsomassa pohjoiseen avautuvasta ikkunasta ulos (toisaalta olisi outoa jos olisin puhellut itsekseni, mutta sitäkin kyllä tapahtuu) b) seisoskelu tumput suorina pimeällä pellolla autiotalon kupeessa useamman kerran tuijottaen maanisesti horisontissa olevaa viherrystä c) repokytiksen puolivälissä ruokkiksella räjäytin maksalaatikon mikrossa d) kliimaksina kerrottakoon, että sitä einestä meni myös nenään, kiitokset sinne Vammalan kupeeseen vaan, terveisin eväsnenä. Olihan siitäkin sattumuksesta pakko raportoida ystävälle ja sehän kostautui heti. Maksalaatikon räjäytys-episodi viestin jälkeen syödessä piippasi kännykkä ja näytöllä luki viaton kysymys "tuliko maksalaatikosta muuten paskalaatikko", joka johti huutonauruun ja siihen tosiseikkaan, että sitä pahuksen maksalaatikkoa meni nenään täällä päässä.

Itseasiassa en vastaisi tuohon halloween aiheiseen kysymykseen just mitään tai sitten jotain savolaista "suottipa sujua ilta tahi sitten ei" ja josta voi vetää sitten omat johtopäätökset :D Passitan kyselijän siis ehkä lukemaan tämän tekstin, tää kattaa kaiken....

Noh. Eteenpäin sano mummo Varsinais-Suomalaisella pellolla. Ennen tuulen viemää-jaksoon osallistumista eli ulkoilua kaadoin itselleni lasillisen piimää. Kaataessa en huomannut mitään erikoista, koska ajatus ja silmät olivat Porin karhu kamerassa. Juodessa tuli todettua, ettei piimä muuten toimi yhtään lasin pohjalla olleen vissyn kanssa. No niin, tämä ilta sujuu kuin rasvattu! Siinä kohtaa mietin, että pitäisiköhän mennä sittenkin vaan nukkumaan.

Aina kaikki ei suju kuin strömsöössä, mutta ilta oli loppujen lopuksi hauska ja tähti kuvakin meni onnistumaan "sin päi" niin mikäs tässä, jaan mielellään lukijoiden kanssa tämänkin episodin...Ei aina tule vuoden luontokuvia, joskus tulee vain unohtumattomia kokemuksia!

Ps. tätä kirjoittaessa aurinkotuuli tempoilee sen verran, että illalla kannattaa vilkuilla taivaalle. Toivotaan tähtikirkasta yötä, parin tunnin reissu olisi edessä mikäli pilvet pysyvät pois.

-TTT

Linnunrata, ainakin osittain...
Linnunrata, ainakin osittain...


Luo kotisivut ilmaiseksi!